Možno aj vy sa čudujete, že nehnuteľnosť vo vašej ponuke sa drží dlhú dobu a nie ste schopný ju stále predať. V našom článku si môžete prečítať zopár krátkych nápadov ako vytvoriť kvalitnejší inzerát a dosiahnuť skorší predaj.

  1. Uvádzajte pravdivé informácie v inzeráte – zistite si všetky podrobnosti o nehnuteľnosti, okolí, občianskej vybavenosti a postavte svoj inzerát na pravdivých informáciách. Vedzte, že každá vymyslená alebo nepravdivá informácia sa vám vypomstí a hneď ako to záujemca zistí, klesá váš kredit.
  2. Zhotovte kvalitné fotky – fotky predávajú a preto im venujte svoj čas. Dohodnite sa s majiteľom nehnuteľnosti, že si prídete zhotoviť kvalitné fotografie, prineste si kvalitný fotoaparát (v ideálnom prípade zhotovujte fotografie zrkadlovkou, no nenechá sa zahanbiť ani mnoho dnešných kvalitných smartfónov) a dbajte na detaily (zamerajte sa na zaujímavé miestnosti a zhotovte detailné fotografie zaujímavého nábytku).
  3. Majte prehľad o lokalite – urobte si svoju prácu zodpovedne a zistite si o okolí nehnuteľnosti informácie navyše. Počas osobnej obhliadky môžete zberať plusové body, keď budete vedieť odpovedať na rôzne otázky.
  4. Buďte dostupný v bežnom pracovnom čase – dbajte na to, aby sa vám potenciálny záujemca mohol dovolať a v prípade vašej nedostupnosti zavolajte späť čo najskôr, ako to bude možné. Odpovedajte na e-maily pravidelne, ideálne do 24 hodín.
  5. Zmeňte stav nehnuteľnosti vo vašom administračnom systéme – v prípade, že sa vám ju podarí predať alebo je rezervovaná nastavte tento status aj vo vašom systéme. Nechcete, aby vám potenciálny záujemca volal a vy ste ho museli odbiť s tým, že inzerát už nie je aktuálny. Nikdy neviete, kedy sa vaše cesty opäť pretnú a preto sa snažte zanechať zakaždým dobrý dojem.

Dnes je množstvo maklérov, ktorí robia svoju robotu poriadne. No nájdu sa aj takí, ktorí svojim prístupom degradujú nálepku realitný maklér. Snažte sa preto na 100%, odlíšte sa od konkurencie a svojim prístupom získavajte nové zákazky.

Porovnávač maklérov vám ponúka jedinečnú možnosť získavania spätnej väzby od vašich klientov. Začnite už dnes a vyskúšajte si Porovnávač maklérov zadarmo.